حذف اکانت Gmail

حذف اکانت Gmail


چگونه حساب کاربری خود را در جیمیل پاک کنیم ؟

این احتمال وجود دارد که بنا به دلایل خاصی تمایل داشته باشید تا نسبت به حذف اکانت گوگل یا جیمیل ( Gmail ) خود اقدام کنید .

وقتی اکانت Gmail را حذف می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد ؟

  • با حذف اکانت گوگل یا جیمیل ( Gmail ) تمام سرویس‌های گوگل در تعامل با آن اکانت نظیر گوگل درایو ، تقویم ( Calendar ) و … از دست می‌روند .
  • با حذف اکانت گوگل یا جیمیل ( Gmail ) تمام اشتراک‌های اکانت در سرویس‌هایی همچون یوتیوب ، گوگل پلی موویز ( Google Play Movies ) ، موزیک و … از بین می‌روند .
  • ضمن حذف اکانت گوگل یا جیمیل ( Gmail ) ، اطلاعات ذخیره شده در مرورگر گوگل کروم ( Google Chrome ) نظیر افزونه‌ها و اپلیکیشن‌های خاصی که خریداری کرده بودید از بین می‌روند .
  • اگر از اکانت گوگل مورد نظر در یک گوشی هوشمند هم استفاده کنید ، با حذف اکانت گوگل یا جیمیل (Gmail) مفروض تمام اطلاعات در تعامل با اکانت گوگل و دستگاه هوشمندتان نظیر بک آپ هایی که از تنظیمات و محتوای دستگاه دریافت کرده‌اید ، لیست مخاطبین و … از دست می‌روند .
  • با حذف اکانت گوگل یا جیمیل ( Gmail ) ، یوزرنیم یا نام کاربری شما برای همیشه از بین خواهد رفت . این موضوع به آن معناست که دیگر نمی‌توانید با آن یوزرنیم یا اکانت از سرویس‌های گوگل استفاده کنید .

چگونگی حذف اکانت جیمیل :

ابتدا با کلیک روی علامت چرخ دنده به بخش تنظیمات See all Setting مراجعه کنید .

 

 

روی سربرگ Account and Import کلیک کرده و گزینه  Other Google Account Settings انتخاب کنید .

 

 

از قسمت Data & personalization روی گزینه ی  Delete a service or your account کلیک نمایید .

 

 

در این قسمت گزینه Delete your Google Account را انتخاب کنید .

 

 

پس از وارد کردن رمز عبور ایمیل خود ، در صفحه ی بعدی در بخش انتهایی صفحه دو باکس وجود دارند که باید به منظور تایید شرایط و قبول کردن ضوابط گوگل آن‌ها را تیک دار کنید . و در نهایت روی گزینه ی Delete Account کلیک کنید تا فرآیند حذف اکانت جیمیل مورد نظر انجام شود .

 

 

 


1399-11-04
برای ثبت دیدگاه باید ورود کنید.ورود