خدمات رستوران

خدمات رستوران


Restaurant Service

برای یک وعده غذایی به یاد ماندنی ، کیفیت خدمات چیزی است که مهمانان اغلب به اندازه غذا و نوشیدنی سرو می کنند.

این بدان معناست که سرورهای رستوران باید دانش گسترده ای از انواع آشپزی ها و غذاها ، به ویژه مواد اولیه و سبک پخت و پز غذاها را در منو نشان دهند.

آنها نیاز به دانستن و درک روشهای تهیه و سرو کردن ، همراه با ابزارهای مورد استفاده دارند.

صرف نظر از اینکه یک کافه تریا سلف سرویس باشد یا یک رستوران پنج ستاره با حسن برخورد ، ظاهر هوشمندانه و بهداشت شخصی بی عیب و نقص به همان اندازه ضروری است.

این رشته برای چه کسانی مناسب می باشد :

علاقمند کمک به مردم

برترین های این رشته در جهان KAZAN 2019: 

Chatvarin Klongnoy

Louis COZETTE

Martina Wick

 

سرفصل های این مهارت :

1 سازماندهی و مدیریت کار 10


فرد باید بداند و درک کند:
• انواع مختلف تأسیس خدمات غذایی و سبک های خدمات غذایی
که آنها استفاده خواهند کرد
• اهمیت فضای رستوران برای وعده های غذایی کلی
تجربه
• بازارها را برای انواع مختلف سبک های خدمات غذایی هدف قرار دهید
• ضروریات تجاری و اقتصادی هنگام اجرای سرویس غذایی
استقرار
• الزامات قانونی و نظارتی مربوط ، از جمله بهداشت ، ایمنی ،
و محیط زیست ، دست زدن به غذا و بهداشت ، 
• اهمیت کار موثر برای به حداقل رساندن اتلاف و منفی بودن
اثرات ناشی از فعالیت تجاری و به حداکثر رساندن آن بر محیط زیست
پایداری
• اخلاقیات مرتبط با صنعت خدمات غذایی
• اهمیت کار موثر بین بخشی
فرد قادر خواهد بود:
• خود را به روشی حرفه ای به مهمانان ارائه دهند
• خصوصیات شخصی از جمله بهداشت شخصی ، هوشمندانه و
ظاهر حرفه ای ، رفتار و تبعید
• وظایف را به طور مizeثر سازمان دهی کرده و گردش کار را برنامه ریزی کنید
• کارهای بهداشتی و ایمن را به طور مداوم نشان دهید
• ضایعات و هرگونه تأثیر منفی بر محیط را به حداقل برسانید
• به عنوان بخشی از تیم ها و با بخش های دیگر به طور موثر کار کنید
• صادقانه و اخلاقی در کلیه مراودات با مشتریان ، همکاران و
کارفرما
• به موقعیتهای غیر منتظره یا غیر برنامه ریزی شده پاسخگو باشید و به طور موثر حل کنید
به محض بروز مشکلات
• با توسعه مداوم حرفه ای درگیر شوید
• وظایف را در اولویت قرار دهید ، به ویژه هنگام سرو چند جدول


2 خدمات و ارتباطات مشتری 12

فرد باید بداند و درک کند:
• اهمیت تجربیات کلی وعده های غذایی
• اهمیت ارتباطات موثر و مهارتهای بین فردی در هنگام
کار با مشتریان و همکاران
• نقش سرور غذا در به حداکثر رساندن فروش
فرد قادر خواهد بود:
• از مهمانان متناسب با مناطق خدماتی استقبال کرده و آنها را بنشینید
• در مورد گزینه های منو ، به مهمانان مشاوره و راهنمایی مناسب ،
بر اساس دانش صحیح است
• از مهمانان به طور دقیق سفارش بگیرید
• سطح ارتباطات و تعاملات متناسب با هر یک را قضاوت کنید
مهمان یا گروه
• با مهمانان متناسب با تنظیمات و شرایط ارتباط برقرار کنید
نیازهای مهمان
• با ادب و ادب رفتار کنید
• بدون سرزدن توجه داشته باشید
• با مشتری بررسی کنید که همه چیز راضی کننده است
• آداب و رسومات جدول مناسب را رعایت کنید
• با مهمانانی که مشکل دارند یا شکایت می کنند به طور موثر برخورد کنید
• با میهمانانی که مشکل ارتباطی دارند ارتباط م effectivelyثر برقرار کنید
• نیازهای ویژه ای را که میهمانان ارائه می دهند تشخیص داده و به آنها پاسخ دهید
• با کارمندان آشپزخانه و کارمندان بخشهای دیگر ارتباط موثری برقرار کنید
• صورتحساب ها را ارائه دهید ، با پرداخت ها معامله کنید و از مهمانان خداحافظی کنید


3 آمادگی برای خدمات  10


فرد باید بداند و درک کند:
• مجموعه ای از مواد و تجهیزات استاندارد رستوران از جمله:
• کارد و چنگال
• ظروف غذاخوری
• ظروف شیشه ای
• کتانی
• مبلمان
• اهداف تجهیزات ویژه ای که در خدمات رستوران استفاده می شود
• اهمیت ارائه و ظاهر برای رستوران ها
• عواملی که در ایجاد فضای مناسب و جو موثر است
برای صرف غذا
• وظایفی که باید برای آمادگی در خدمت انجام شود

فرد قادر خواهد بود:
• لباس و میزهای تزئینی تهیه کنید
• از تمیز بودن و ارائه مناسب اتاق اطمینان حاصل کنید
• رستوران ها را به طور مناسب برای وعده های غذایی آماده کنید
• میزها و صندلی ها را به تعداد مناسب روی جلد قرار دهید
• میزها را با استفاده از پارچه ، کارد و چنگال ، ظروف شیشه ای ، چینی ، سفره خانه و
تجهیزات اضافی لازم
• طیف وسیعی از چین های دستمال را برای تنظیمات و موارد مختلف ایجاد کنید
• رستوران ها را برای سبک های مختلف خدمات از جمله صبحانه ، ناهار ،
چای بعد از ظهر ، شام ، گاه به گاه ، a la carte ، بار ، ضیافت و غذاخوری خوب
سرویس
• میزهای بوفه را برای سرویس بوفه از جمله سفره های بوکس تهیه کنید
• اتاق های عملکرد را آماده کرده و برای کارکردهای مختلف آماده کنید
قالب ها
• مکانهای پشتیبانی از انواع مختلف ، مثلاً بوفه ها را مرتب و آماده کنید
اتاق ها ، و همراهان و چاشنی های مورد انتظار برای موارد منو


4 سرویس غذا 28


فرد باید بداند و درک کند:
• سبک ها و روش های خدمات ملی و بین المللی غذا و نوشیدنی
• چه زمانی و در چه شرایطی تکنیک های مختلف خدمات غذایی وجود دارد
استفاده شده
• مواد لازم ، روش پخت و پز ، ارائه و سرویس دهی برای همه غذاها
منو ، برای مشاوره به میهمانان کافی است
• روند فعلی و آینده خدمات رستوران
• طیف وسیعی از غذاهای کاملاً تخصصی و بین المللی و سبک های آنها
خدمات رستوران
فرد قادر خواهد بود:
• چرخه خدمات را برای سبکهای مختلف خدمات مدیریت کنید
• به طور صحیح و ایمن از تجهیزات تخصصی استفاده کنید
• پوشش های صحیح را برای ظرف های پذیرایی مورد نیاز قرار دهید
• به صورت حرفه ای و کارآمد غذا را برای سبک های مختلف خدمات ، مثلاً سرو کنید.
• خدمات روکش شده
• سرویس نقره ای / سرویس فرانسوی
• سرویس Gueridon
• خدمات واگن برقی / چرخ دستی
• از Gueridons غذا سرو کنید
• غذاهای مخصوص Gueridons را تهیه ، تهیه و سرو کنید ، از جمله:
• مونتاژ ظروف
• کنده کاری گوشت ، مرغ و گوشت وحشی
• فیله ماهی
• تهیه و کنده کاری میوه ها
• ایجاد تزیینات مخصوص کوکتل ها
• استفاده از ادویه در تهیه ظروف
• سرو پنیرهای مختلف
• تهیه سالاد و سس سالاد
• غذاهای Flambé (گوشت / دسر ، غذاهای دریایی ، میوه)
• تهیه دوره های اصلی ، مبتدیان ، صحراها
• شعله ور و تئاتر مناسب را به نمایش بگذارید
• صفحات و سایر موارد را از جدول مشتریان پاک کنید
• در زمان های مناسب بین دوره ها پایین بیایید
• وعده های غذایی مختلفی از جمله صبحانه ، ناهار ، چای بعد از ظهر ، شام ،
گاه به گاه ، a la carte ، بار ، ضیافت و غذاخوری عالی
• ارائه خدمات رستوران با کیفیت بالا به صورت کاملاً تخصصی یا بین المللی
رستوران ها
• ظروف مخصوص خود را از لیست مواد تشکیل دهنده تهیه کنید.


5 سرویس نوشیدنی 12

فرد باید بداند و درک کند:
• طیف وسیعی از نوشیدنی هایی که می توانند در رستوران یا غذا تهیه و سرو شوند
خروجی دیگر
• نحوه استفاده صحیح و ایمن از تجهیزات تخصصی
• طیف وسیعی از ظروف شیشه ای که ممکن است نوشیدنی در آن سرو شود
• محدوده ظروف چینی و شیشه ای که ممکن است نوشیدنی در آن سرو شود
• طیف وسیعی از ظروف چینی ، نقره و شیشه که ممکن است مانند شکر استفاده شود
کاسه ، کوزه های شیر و خامه ، قاشق ، صافی ، انبر و غیره
• همراهی های شناخته شده برای نوشیدنی ها
• روند و مد در فروش و خدمات نوشیدنی
• روش ها و سبک های خدمات نوشیدنی
آب میوه ، نوشیدنی های چای و قهوه ، آب
فرد قادر خواهد بود:
• انواع نوشیدنی ها و نوشیدنی ها را سرو کرده و پاک کنید
• تهیه و تهیه نوشیدنی از طیف وسیعی از ماشین آلات تخصصی: قوری ،
دستگاه های قهوه ، دیگهای بخار ، مخلوط کن ، آبمیوه گیری ، دستگاه های یخ ، دیگهای بخار ، مخلوط کن ،
آبمیوه گیری ، آسیاب ، سیستم های گازدار نوشیدنی و غیره
• از تجهیزات مخصوص نوشیدنی های سرو (چاقوی سامملی ، درب بازکن ،
صافی ، جیگر و غیره)
• نوشیدنی های خاص خود را با محدوده انتخابی پذیرفته شده ایجاد کنید
• طیف وسیعی از نوشیدنی های سرد و گرم را تهیه و سرو کنید
• لیکورها را از جمله به همراه نوشیدنی تهیه و سرو کنید
• نوشیدنی های گرم و نقره ای همراه با آنها را تهیه و سرو کنید
• در مهمانی ها و برنامه ها چای و قهوه میل کنید
• پیت فور یا گوشت شیرین را به صورت مناسب سرو کنید
• کوکتل تهیه کنید
• کوکتل های تزیین تهیه کنید
• نوشیدنی ،  کوکتل ، آب میل کنید
• مراحل صحیح باز کردن بطری ها را دنبال کنید.

 

6 سرویس نوشیدنی های غیر الکلی 12


فرد باید بداند و درک کند:
• طیف وسیعی از نوشیدنی های غیر الکلی که ممکن است در یک رستوران سرو شود
• طیف وسیعی از ظروف شیشه ای و موارد استفاده آنها در سرویس نوشیدنی
• دامنه همراهی هایی که با نوشیدنی های غیر الکلی سرو می شوند
• مباحث مربوط به صداقت و صداقت در مورد نوشیدنی های غیر الکلی
• الزامات قانونی مربوط به فروش و خدمات نوشیدنی های غیر الکلی
• روش های سرو نوشیدنی در طیف وسیعی از سناریوها
• انواع کوکتل ها ، مواد تشکیل دهنده آنها ، روش های تهیه و سرویس دهی
• مسئولیت های اخلاقی و اخلاقی را در رابطه با فروش و خدمات ارائه می دهد
فرد قادر خواهد بود:
• منطقه سرویس را برای سرویس دهی به  غیر الکلی آماده کنید
نوشیدنی
• ظروف شیشه ای و لوازم همراه را برای فروش و خدمات نوشیدنی انتخاب کنید
• بالاترین استانداردهای بهداشتی و تمیزی را در حین فروش حفظ کنید
و سرویس نوشیدنی های  و غیر الکلی
• با توجه به اقدامات ، نوشیدنی های غیر الکلی را در قانون فعلی سرو کنید ،
سن ، زمان خدمات و مکان مشتری
• از بطری ها ،  نوشیدنی بریزید
• نوشیدنی ها را با استفاده از اقدامات مناسب اندازه گیری کنید
• دستورالعمل های کوکتل های IBA را دنبال کنید
• نوشیدنی های غیر الکلی را آماده ، سرو کرده و پاک کنید
سبک های مختلف خدمات:
• در جدول؛
• سرویس نوشیدنی پذیرایی
• تهیه و سرو انواع مختلف کوکتل از جمله:
• بهم ریخته
• تکان خورده است
• ساخته شده
• مخلوط شده
• گنگ شده
• امضا
• با رويايي و انتخاب گياهي از ارواح ، گل ها و مايعات را بويايي كنيد
• کوکتل های الکلی و غیر الکلی خود را از لیست مواد تشکیل دهنده تهیه کنید


7 سرویس نوشیدنی 8


فرد باید بداند و درک کند:
• فرآیند ساخت نوشیدنی
• جزئیات نوشیدنی های مختلف از جمله:
• انواع انگور ؛
• تولید ؛
• کشور و منطقه مبدا.
• مشخصات؛
• تطبیق غذا و نوشیدنی
• نحوه ذخیره نوشیدنی
• روش تهیه نوشیدنی برای سرویس
• انتخاب ظروف شیشه ای و تجهیزات مورد استفاده در سرویس نوشیدنی
• روش هایی برای سرویس دهی به نوشیدنی های مختلف
• استفاده از نوشیدنی به عنوان همراه غذا
فرد قادر خواهد بود:
• مشاوره و راهنمایی آگاهانه در مورد انتخاب نوشیدنی به میهمان ارائه دهید
• طیف وسیعی از نوشیدنی ها را از نظر عطر ، طعم و شکل ظاهری مشخص کنید
• تفسیر اطلاعات روی برچسب بطری نوشیدنی
• ظروف شیشه ای مناسب نوشیدنی انتخابی را انتخاب و روی میز قرار دهید
• نوشیدنی را به مهمان تقدیم کنید
• با استفاده از تجهیزات پذیرفته شده ، میز را نوشیدنی باز کنید. نوشیدنی باز که دارای
چوب پنبه سنتی ، چوب صفحه پیچ
• در صورت لزوم نوشیدنی مقطر یا هوادهی تهیه کنید
• نوشیدنی را برای چشیدن پیشنهاد دهید
• با رعایت آداب و رسوم سفره ، سر میز نوشیدنی بریزید
• نوشیدنی ها را در دما و شرایط مطلوب خود سرو کنید
• در یک سرویس نوشیدنی پذیرایی سرو کنید ، 
• انتخاب بین نوشیدنی های غنی شده را با دید و بو بشناسید.

 

سرویس قهوه 8


فرد باید بداند و درک کند:
• فرآیند تهیه قهوه
• جزئیات قهوه های مختلف از جمله:
• لوبیا؛
• تولید ؛
• کشور و منطقه مبدا.
• مشخصات؛
• از ماشین آلات و تجهیزات ویژه استفاده کنید
• سبک های مختلف را تهیه و خدمت کنید
• کار تکنیکی با محصولات شیر
• انتخاب ظروف شیشه ای و تجهیزات مورد استفاده در سرویس قهوه
• انواع کلاسیک قهوه
• آسیاب قهوه
فرد قادر خواهد بود:
• نوشیدنی های قهوه را تهیه و سرو کنید
• دستورالعمل های قهوه کلاسیک را دنبال کنید
• طیف وسیعی از تخصص های بین المللی قهوه را تهیه کنید
• نوشیدنی های قهوه با امضای خود را با انتخاب خود ایجاد کنید
• از روش های مناسب ریختن استفاده کنید
• قهوه ها را تزئین کنید
• مراحل کار مناسب را دنبال کنید.

 


1399-07-25
برای ثبت دیدگاه باید ورود کنید.ورود