حذف دائم و موقت اکانت اینستاگرام

حذف دائم و موقت اکانت اینستاگرام


حساب خود را حذف کنید .

 

⊕ چگونه می توانم حساب اینستاگرام خود را به طور موقت غیرفعال کنم ؟

 

اگر حساب خود را به طور موقت غیرفعال کنید ، پروفایل ، عکس ها ، کامنت ها و لایک ها پنهان می شود تا زمانی که دوباره با ورود مجدد آن را دوباره فعال کنید . فقط می توانید حساب اینستاگرام خود را از طریق رایانه یا مرورگر تلفن همراه غیرفعال کنید .

برای غیرفعال کردن موقت حساب خود :

  • instagram.com از طریق رایانه :
  1. از طریق رایانه وارد instagram.com شوید . نمی توانید حساب خود را به طور موقت از داخل برنامه ( اپلیکیشن ) Instagram غیرفعال کنید .
  2. روی عکس پروفایل خود در بالا سمت راست کلیک کنید و روی پروفایل ( Profile ) کلیک کنید ، سپس روی ویرایش پروفایل ( Edit Profile ) کلیک کنید .
  3. به پایین پیمایش کنید ، سپس روی « غیرفعال کردن موقت حساب من » ( Temporarily disable my account ) در پایین سمت راست کلیک کنید .
  4. از منوی کشویی گزینه " چرا حساب خود را غیرفعال می کنید ؟ " ( ? Why are you disabling your account ) و رمز ورود خود را دوباره وارد کنید . گزینه غیرفعال کردن حساب شما فقط پس از انتخاب دلیل از فهرست و وارد کردن رمز ورود خود ظاهر می شود .
  5. روی غیرفعال کردن موقت حساب ( Temporarily Disable Account ) کلیک کنید .
  • instagram.com از یک مرورگر تلفن همراه :
  1. از طریق یک مرورگر موبایل وارد instagram.com شوید . نمی توانید حساب خود را به طور موقت از داخل برنامه ( اپلیکیشن ) Instagram غیرفعال کنید .
  2. روی عکس پروفایل خود در بالا سمت راست کلیک کنید و روی پروفایل ( Profile ) کلیک کنید ، سپس روی ویرایش پروفایل ( Edit Profile ) کلیک کنید .
  3. به پایین پیمایش کنید ، سپس روی « غیرفعال کردن موقت حساب من » ( Temporarily disable my account ) در پایین سمت راست کلیک کنید .
  4. از منوی کشویی گزینه " چرا حساب خود را غیرفعال می کنید ؟ " ( ? Why are you disabling your account ) و رمز ورود خود را دوباره وارد کنید . گزینه غیرفعال کردن حساب شما فقط پس از انتخاب دلیل از فهرست و وارد کردن رمز ورود خود ظاهر می شود .
  5. روی غیرفعال کردن موقت حساب ( Temporarily Disable Account ) کلیک کنید .

برای غیرفعال کردن موقت آن ، باید بتوانید وارد حساب خود شوید .

اگر نمی خواهید حساب خود را غیرفعال کنید اما می خواهید افرادی را که می توانند آن را ببینند تغییر دهید ، می توانید پست های خود را به صورت خصوصی تنظیم کنید یا افراد را مسدود کنید .

 

⊕ چگونه حساب اینستاگرام خود را حذف کنم؟

 

وقتی حساب خود را حذف می کنید ، پروفایل ، عکس ها ، فیلم ها ، کامنت ها ، لایک ها و دنبال کنندگان شما ( followers ) برای همیشه حذف می شوند . اگر می خواهید کمی استراحت کنید ، می توانید حساب خود را به طور موقت غیرفعال کنید .

پس از حذف حساب خود ، نمی توانید دوباره با همان نام کاربری ثبت نام کنید یا آن نام کاربری را به حساب دیگری اضافه کنید .

به دلایل امنیتی ، نمی توانیم حسابی را برای شما حذف کنیم . برای درخواست حذف باید بتوانید وارد حساب خود شوید .

برای درخواست حذف دائمی حساب خود :

 قبل از حذف حساب کاربری خود ، ممکن است بخواهید وارد شوید و نسخه ای از اطلاعات خود را ( مانند عکس ها و پست های خود ) از اینستاگرام بارگیری کنید . پس از حذف حساب کاربری خود ، به ابزار بارگیری داده Instagram دسترسی نخواهید داشت .

  1. از یک مرورگر تلفن همراه یا رایانه به صفحه حذف حساب ( Delete Your Account ) خود بروید . اگر در وب به اینستاگرام وارد نشده اید ، ابتدا از شما خواسته می شود وارد سیستم شوید . نمی توانید حساب خود را از داخل برنامه ( اپلیکیشن )Instagram حذف کنید .
  2. از منوی کشویی کنار گزینه چرا حساب خود را حذف می کنید گزینه ای را انتخاب کنید ؟ و رمز ورود خود را دوباره وارد کنید . گزینه حذف دائمی حساب شما فقط پس از انتخاب دلیل از فهرست نشان داده می شود .
  3. حذف دائمی حساب من ( Permanently delete my account ) را کلیک کنید یا ضربه بزنید .

اگر می خواهید حساب دیگری حذف کنید :

  1. روی نام کاربری در سمت راست بالا از " صفحه حذف حساب خود " کلیک کنید یا ضربه بزنید .
  2. روی در کنار ویرایش پروفایل ( Edit Profile ) کلیک کنید یا ضربه بزنید و خروج از سیستم ( Log Out ) را انتخاب کنید .
  3. به عنوان حسابی که می خواهید حذف کنید دوباره وارد سیستم شوید و دستورالعمل های بالا را دنبال کنید .

پس از 30 روز درخواست حذف حساب ، حساب و تمام اطلاعات شما برای همیشه حذف می شود و نمی توانید اطلاعات خود را بازیابی کنید . حذف همه مواردی که ارسال کرده اید ممکن است از ابتدای روند حذف تا 90 روز طول بکشد . در حالی که ما این اطلاعات را حذف می کنیم ، برای سایر افراد در اینستاگرام قابل دسترسی نیستند .

کپی اطلاعات شما ممکن است پس از 90 روز در ذخیره سازی پشتیبان که ما برای بازیابی در صورت بروز یک فاجعه ، خطای نرم افزار یا دیگر از دست دادن اطلاعات استفاده می کنیم ، باقی بماند . همچنین ممکن است اطلاعات شما را برای مواردی مانند مسائل حقوقی ، نقض اصطلاحات یا اقدامات پیشگیری از آسیب حفظ کنیم .

 

⊕ چگونه می توانم به داده های خود در اینستاگرام دسترسی پیدا کنم یا آنها را مرور کنم؟

 

شما می توانید اطلاعات خود را در اینستاگرام کنترل کنید . در هر زمان می توانید داده های حساب خود را مشاهده کنید یا کپی داده های خود را در اینستاگرام بارگیری کنید .

مرور اطلاعات خود در اینستاگرام :

برنامه Instagram برای Android و iPhone :

  1. برای رفتن به پروفایل خود ، روی یا عکس پروفایل خود در پایین سمت راست ضربه بزنید .
  2. در بالا سمت راست روی ضربه بزنید ، سپس روی تنظیمات ( Settings ) ضربه بزنید .
  3. روی Security ضربه بزنید ، سپس روی Access Data ضربه بزنید .
  4. برای مرور نوع خاصی از داده ، روی مشاهده همه ( View All ) ضربه بزنید .

Instagram.com از یک مرورگر تلفن همراه :

  1. برای رفتن به پروفایل خود ، روی عکس پروفایل خود در پایین سمت راست ضربه بزنید .
  2. روی تنظیمات ( Settings ) در بالا سمت چپ ضربه بزنید .
  3. روی حریم خصوصی و امنیت ( Privacy and Security ) ضربه بزنید .
  4. به پایین به بخش اطلاعات حساب ( Account Data ) بروید و روی مشاهده اطلاعات ( View Account Data ) ضربه بزنید .
  5. برای مرور نوع خاصی از داده ، روی مشاهده همه ( View All ) ضربه بزنید .

Instagram.com از طریق رایانه :

  1. روی عکس پروفایل خود در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید ، سپس روی تنظیمات ( Settings ) کلیک کنید .
  2. روی حریم خصوصی و امنیت ( Privacy and Security ) کلیک کنید .
  3. به پایین به بخش اطلاعات حساب ( Account Data ) بروید و روی مشاهده اطلاعات ( View Account Data ) ضربه بزنید .
  4. برای مرور نوع خاصی از داده ، روی مشاهده همه ( View All ) ضربه بزنید .

بارگیری یک نسخه از داده های خود در اینستاگرام :

اگر می خواهید از هر آنچه در اینستاگرام به اشتراک گذاشته اید کپی کنید ، می توانید درخواست بارگیری داده های خود را در قالب قابل خواندن ماشین ( JSON ) کنید . برای درخواست این اطلاعات به رمز ورود حساب اینستاگرام خود نیاز دارید .

برنامه Instagram برای Android و iPhone :

  1. برای رفتن به پروفایل خود ، روی یا عکس پروفایل خود در پایین سمت راست ضربه بزنید .
  2. در بالا سمت راست روی ضربه بزنید ، سپس روی تنظیمات ( Settings ) ضربه بزنید .
  3. روی امنیت ( Security ) ضربه بزنید ، سپس روی بارگیری داده ( Download Data ) ضربه بزنید .
  4. آدرس ایمیلی را که می خواهید لینک دانلود را دریافت کنید ، وارد کنید و روی « درخواست بارگیری » ( Request Download ) ضربه بزنید .
  5. رمز ورود حساب اینستاگرام خود را وارد کنید و روی بعدی ( Next ) ضربه بزنید ، سپس روی Done ضربه بزنید .
  6. به زودی ایمیلی با عنوان Your Instagram Data با لینک دسترسی به داده های خود دریافت خواهید کرد . برای بارگیری اطلاعات خود ، روی بارگیری داده ( Download Data ) ضربه بزنید و دستورالعمل ها را دنبال کنید .

Instagram.com از یک مرورگر تلفن همراه :

  1. برای رفتن به پروفایل خود ، روی عکس پروفایل خود در پایین سمت راست ضربه بزنید .
  2. روی تنظیمات ( Settings ) در بالا سمت چپ ضربه بزنید .
  3. روی حریم خصوصی و امنیت ( Privacy and Security ) ضربه بزنید .
  4. به پایین برای بارگیری داده ( Data Download ) بروید و روی درخواست بارگیری ( Request Download ) ضربه بزنید .
  5. آدرس ایمیلی را که می خواهید لینک دانلود را دریافت کنید ، وارد کنید و روی بعدی ( Next ) ضربه بزنید .
  6. رمز ورود حساب اینستاگرام خود را وارد کنید و روی درخواست بارگیری ( Request Download ) ضربه بزنید .
  7. به زودی ایمیلی با عنوان Your Instagram Data با لینک دسترسی به داده های خود دریافت خواهید کرد . برای بارگیری اطلاعات خود ، روی بارگیری داده ( Download Data ) ضربه بزنید و دستورالعمل ها را دنبال کنید .

Instagram.com از طریق رایانه :

  1. روی عکس پروفایل خود در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید ، سپس روی تنظیمات ( Settings ) کلیک کنید .
  2. روی حریم خصوصی و امنیت ( Privacy and Security ) کلیک کنید .
  3. به پایین برای بارگیری داده ( Data Download ) بروید و روی درخواست بارگیری ( Request Download ) ضربه بزنید .
  4. آدرس ایمیلی را که می خواهید لینک دانلود را دریافت کنید ، وارد کنید و روی بعدی ( Next ) ضربه بزنید .
  5. رمز ورود حساب اینستاگرام خود را وارد کنید و روی درخواست بارگیری ( Request Download ) ضربه بزنید .
  6. به زودی ایمیلی با عنوان Your Instagram Data با لینک دسترسی به داده های خود دریافت خواهید کرد . برای بارگیری اطلاعات خود ، روی بارگیری داده ( Download Data ) ضربه بزنید و دستورالعمل ها را دنبال کنید .

توجه : ممکن است 48 ساعت طول بکشد تا ما یک لینک بارگیری از طریق ایمیل برای شما ارسال کنیم . برخی از داده هایی که حذف کرده اید ممکن است به طور موقت برای اهداف ایمنی و امنیتی ذخیره شوند ، اما هنگام دسترسی یا بارگیری داده های خود ظاهر نمی شوند .

اگر نمی توانید به حساب اینستاگرام خود دسترسی پیدا کنید و همچنان می خواهید نسخه ای از داده های خود را بارگیری کنید ، می توانید با ما تماس بگیرید .

 


1399-07-15
برای ثبت دیدگاه باید ورود کنید.ورود